Qui som?


JORDI MARÍN
Tècnic en teràpies assistides amb gossos
MONTSE BLASCO
Infermera

Els nostres gossos

Els nostres gossos són la base de les teràpies, conviuen amb nosaltres en un entorn privilegiat al bell mig de la Vall d’ en Bas, són part de la família, els estimem i en tenim cura tot el dia . Des del primer moment hem procurat controlar tots els aspectes possibles per garantir els principals criteris de qualitat, salut i benestar.

La nostra estimada LUA és la més veterana de la colla, de raça Llaurador Retriever i color xocolata, és àgil i mostra molt bon caràcter amb totes les persones, al mateix temps es mostra tranquil·la i sap estar quieta quan se li demana. Més enllà de l’obediència bàsica coneix diferents habilitats que la fan bona per treballar sobretot en circuits. Li encanta dormir panxa en l’aire.

La petita MICA és una gosseta de raça Cavalier King Charles, és alegre, juganera e intel·ligent, és activa però al mateix temps sap estar quieta i tranquil·la als braços de la gent. Normalment fa una feina de reforç fent de gos falder, però també és bona realitzant habilitats en circuit o de suport com a gos manta.

La NEULA és una femella de raça Golden Retriever, és de caràcter molt social buscant sempre el contacte amb les persones, sempre que pot t’ ofereix la pota per veure si cau una mica de menjar. A vegades és una mica mandrosa però també li agrada el joc. Té especial actitud per treballar sobre taula i en les sessions de gos manta.

En COCO és un gos de raça canitx toy apricot, com tots els gossos de la seva raça és molt actiu. Li encanta el contacte amb la gent i sempre té moltes ganes de jugar. Al mateix temps, està acostumat a estar tranquil a la falda de la gent i deixar-se acaronar. Ha estat l’últim en arribar al grup i els ha revolucionat a tots !